Hoogwaardige trapliften tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Welke traplift geeft u de mobiliteit in huis terug? Vraag naar de mogelijkheden en de talrijke opties, en vind de traplift die het beste bij uw situatie past.
 

Gratis trapmeting en persoonlijk advies

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u graag persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085 3037240 en vraag een vrijblijvend adviesgesprek en gratis trapmeting aan.

Trapliften

U heeft de keuze uit verschillende modellen trapliften die u het leven een stuk gemakkelijker kunnen maken. Of uw trap nu recht, gebogen of zelfs buiten is, wij hebben de oplossing die u nodig hebt. Stelt u zich eens voor dat u de trap vrij kunt gebruiken zonder angst of ongerustheid te voelen.

Wij geven u comfort en stijl, welke traplift u ook kiest.
Als we het over comfort hebben, bedoelen we niet alleen een gewatteerde stoffering, maar ook praktische voorzieningen voor dagelijks gebruik. En wanneer we het over stijl hebben, dan bedoelen we dat uw traplift er ook goed uit moet zien. En dat kan, omdat u de stoel naar de inrichting van uw woning kunt aanpassen. U zult versteld staan van hoe natuurlijk de traplift er op uw trap zal uitzien, en hoe weinig ruimte deze in beslag neemt wanneer deze is opgevouwen.

 

Plateauliften

Plateauliften zijn dé perfecte oplossing voor rolstoelgebruikers om trappen – zowel binnen als buiten – te kunnen gebruiken. Doordat u kunt kiezen uit 6 verschillende formaten plateaus, past uw plateaulift perfect bij uw behoeften en uw trapsituatie. De steunen van de liften kunnen zowel op de treden, als aan de muur worden bevestigd.  

 

Huisliften

Een elegante en compacte oplossing voor uw huis.
Schachtloze huisliften bieden de mogelijkheid om langer zelfstandig thuis te wonen en zijn, afhankelijk van het model, ook geschikt voor rolstoelafhankelijke gebruikers.

 

Met een stijlvolle tweepersoons-passagierslift en praktische rolstoellift kunnen mensen zich eenvoudig verticaal verplaatsen tussen 2 verdiepingen in huis. Dankzij de zelfdragende constructie zijn onze huisliften zonder ingrijpende verbouwingen te plaatsen en zijn ze een waardevolle toevoeging voor in elk huis.

 

Stannah, een familiebedrijf waarop u kunt vertrouwen

Comfortland werkt samen met liftenfabrikant en liftenleverancier Stannah, een gerenommeerd familiebedrijf. Stannah: “150 Jaar ervaring heeft ons het een en ander over liften geleerd, en over de mensen waarvoor we het doen. Alleen door u en door uw wensen en behoeften te leren kennen, kunnen wij u de best mogelijke service bieden. Waar wacht u nog op? Dan kunt u mogelijk al binnen enkele weken genieten van uw eigen traplift.
 

 

Een traplift aanschaffen – hoe werkt het?


Trapliften geven u uw onafhankelijkheid terug die u dacht te zijn kwijtgeraakt. Een traplift wordt namelijk geheel aan uw wensen aangepast. Wanneer de adviseur bij u thuis langskomt, ontvangt u vrijblijvend alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. Ook zal de adviseur uw behoeftes analyseren zodat hij goed begrijpt wat ú nodig heeft. Op deze manier ontvangt u een persoonlijk advies dat past bij uw behoeftes.
De adviseur zal onder andere kijken naar de vorm van uw trap. De vorm van uw trap bepaalt voor een groot deel de prijs. Gaat het om een rechte trap of om een trap met één of meer bochten? Ook een traplift voor buiten is uiteraard één van de mogelijkheden. De adviseur zal een definitieve prijsopgave maken voor uw traplift, daarnaast biedt hij u ook informatie over de koop van een nieuwe traplift of een tweedehands traplift. Zo krijgt u een helder beeld van alle opties, zodat u kunt kiezen voor de optie die het beste bij u past.

 

Wereldwijd gingen 750.000 mensen u voor. Zij konden dankzij een Stannah Traplift thuis blijven wonen. Neem contact met ons op, en ontdek hoe wij ook úw leven gemakkelijker kunnen maken.

 

Kiest u voor onze trapliften, dan kiest u voor:

 

  • Betaalbare topkwaliteit – Een groot aanbod aan nieuwe en gereviseerde liften met garantie
  • Oplossing op maat – Smal of breed, steile rechte trap of wenteltrap? Vind dé lift voor uw trap
  • Snelle levertijd zonder verbouwen – Levertijd vanaf 3 dagen en installatie binnen een dagdeel
  • Altijd ondersteuning – Servicedienst dagelijks beschikbaar


Wacht niet langer om weer van uw hele huis te genieten.
Bel naar 085 3037240 voor een vrijblijvend adviesgesprek.