Elektronische pillendoos | ACP-80

Pillendoos met alarm kopen? Bestel hier dit handig medicamentendoosje heeft 5 compartimenten, elk met een eigen alarm

Elektronische pillendoos | ACP-80

Merk: Alecto     Artikelnummer: ACP-80     4 beoordeling(en).  4 beoordeling(en).


Elektronische pillendoos | ACP-80
Bekijk de productvideo

5 verschillende compartimenten, met elk een eigen instelbaar alarm/trilsignaal
Duidelijk signaal in geluid of trilalarm
Duidelijk display met achtergrondverlichting, eenvoudig in te stellen

Dit product bekijken, proberen of ophalen in onze winkel?

Onze garantie: Toestel 2 Jaar, batterij 1 jaar(Lees meer)
Onze levertijd:
€29,95 Excl. BTW: €24,75

Gratis verzending boven € 75,-

Aantal: Klik & Bestel
Meer dan 10 jaar online Gratis verzending boven € 75,- 45 dagen bedenktijd Snelle verzending Deskundige klantenservice

Elektronische pillendoos | ACP-80


( keith, 03-05-2019 ) Vraag:

de Fysic Elektronische pillendoos FC-55 heeft maar 5 (dag)vakjes, u ziet het wel heel erg donker voor uw klanten in ;-) ...

( 06-05-2019 ) Antwoord:

Haha, dit pillendoosje heeft inderdaad 5 vakjes. Er zijn ook vijf alarmtijden per dag in te stellen. De meeste mensen gebruiken dit doosje voor 1 dag en niet voor 5 dagen. 

( kim, 14-03-2014 ) Vraag: ik zou deze eventueel willen bestellen voor mijn zoontje die medicatie moet nemen op school maar ze vaak vergeet. als het alarm afgaat gaat dan het vakje zelf open ? want dat is iets wat niet mag. hij moet het zelf openen, anders vallen bij automatisch openen de pillen er mss uit.
( 16-03-2014 ) Antwoord: De vakjes van deze pillendoos gaan niet vanzelf open.
( diede, 26-01-2013 ) Vraag: Ik ben op zoek naar een soortgelijjke pillendoos, maar dan met timerfunctie. Dus terugtellen en dan trillen.... bestaat dat?
( 28-01-2013 ) Antwoord: Via de link komt u bij een pillendoosje waarbij u een afteltimer kunt gebruiken en er een trilsignaal in te stellen is: http://www.comfortland.nl/pillendoos-met-alarm.html
( A Zwart, 25-11-2011 ) Vraag: Moet om de 4uur een tablet innemen dus 6 per 24 uurIs de tijd instelling hier geschikt voor?
( 30-11-2011 ) Antwoord: Deze pillendoos kan hier goed voor gebruikt worden. Een andere mogelijkheid is de pillendoos van Euro 15 in ons assortiment, daarmee kaneen interval van 4 uur worden ingesteld.

Stel een vraag


Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Elektronische pillendoos | ACP-80


Elektronische pillendoos met alarm helpt bij medicatiegebruik

De ACP-80 is een pillendoosje dat u helpt bij uw medicijngebruik. U hoeft nu nooit meer een medicatiemoment te vergeten want de ACP-80 waarschuwt u als het tijd is voor uw medicatie. Als u het programma niet aanpast wordt het dagelijks herhaald. Dat is wel zo handig als u zich aan een vast medicatie regime moet houden.

Gebruikers van het ACP-80 elektronische pillendoosje genieten van de volgende voordelen:

-          U vergeet nooit meer uw medicatie.
-          Dankzij de trilfunctie is het pillendoosje ook te gebruiken door slechthorenden of rumoerige omgeving
-          Het pillendoosje komt met vijf verschillende compartimenten.
-          Elk compartiment heeft zijn eigen alarm.


Hoe werkt het elektronische pillendoosje?

Het ACP-80 elektronische pillendoosje bestaat uit een vijftal compartimentjes waarin u uw medicijnen verdeelt op volgorde van inname. In vakje 1 komen de eerste medicijnen, in vakje 2 de volgende enzovoort. U kunt voor elk compartimentje een alarmtijd instellen. Als het medicatiemoment is aangebroken zal de ACP-80 dat door middel van een geluidsalarm, trillingen of beide laten weten. U draait het dekseltje van het pillendoosje naar het compartiment waarin de medicijnen voor dat moment zitten en het alarm stopt met signaleren. Als u het moment mist zal hij u er 5 én 10 minuten later nogmaals aan herinneren. Zo vergeet u nooit meer uw medicatie op het juiste moment in te nemen.

Naast pillendoosje ook hartslagmeter

De ACP-80 is naast pillendoosje ook een handige hartslagmeter. Dat is fijn als u bepaalde medicatie moet nemen bij een te hoge of te lage hartslag. Maar ook als u gewoon met enige regelmaat uw hartslag wil monitoren biedt het ACP-80 pillendoosje uitkomst. In het deksel van de pillendoos is een sensor verwerkt. Als u de ACP-80 in hartslagmeetmodus heeft gezet kunt u hier de top van uw wijsvinger op plaatsen en na enige tijd uw hartslag er op aflezen.

Met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit. 

 
 • Duidelijk display met achtergrondverlichting
 • 5 verschillende compartimenten om uw pillen in te bewaren
 • Elk compartiment heeft een eigen alarm
 • 5 verschillende alarmtijden per dag instelbaar
 • Het programma wordt dagelijks herhaald totdat een ander tijdstip wordt ingesteld
 • Duidelijk alarmsignaal
 • Trilalarm
 • Hartslagmeter
 • Klokfunctie 
 • Toetsenbordblokkering
  Werkt op batterijen:
 • 1x knoopcelbatterij CR2025 (incl.)
 • 1x AAA batterij (excl.)

 


 
Pluspunt 1 5 verschillende compartimenten, met elk een eigen instelbaar alarm/trilsignaal
Pluspunt 2 Duidelijk signaal in geluid of trilalarm
Pluspunt 3 Duidelijk display met achtergrondverlichting, eenvoudig in te stellen

op
2 ( 2 / 5 )
deze doos aangeschaft voor mijn vader die op gezette tijden zijn parkinson medicatie moet nemen en dit nogal eens vergeet! de doos is niet geschikt voor hem. De pillen zitten in vakjes die door draaien van de onderkant geopend worden. Dit kost hem moeite. De opening is klein, waardoor hij de pillen niet uit de vakjes geschud krijgt, oa door zijn tremoren, hij heeft geen goede handcoordinatie. Het alarm dat afgaat is dusdanig zacht, dat hij het niet hoort, ivm zijn slechthorendheid. Hetgeen natuurlijk nogal vaak voorkomt bij oudere mensen. Helaas, we moeten een andere oplossing zoeken... Voor iemand zonder beperkingen aan handen en oren is het een handig en handzaam doosje.
op
4 ( 4 / 5 )
Deze pillendoos is voor mij een vernieuwing. Met klok, alarm en tril functie over 5 dagdelen helpt de pillendoos mij herinneren wanneer mijn pillen in te nemen. Het instellen en de bediening is simpel. De ronde ovale constructie leek mij in de eerste instantie handig, maar door zijn nogal plastic vormgeving is de pillendoos mij al een aantal keren uit de handen geglipt. Ook mag van mij het materiaal enigszins verbeterd worden. Naar mijn gevoel, kan de pillendoos, na een paar keer vallen, stuk gaan en alle pillen verspreidt over de vloer liggen. Had wel iets steviger gekund, door het van zachter en flexibeler plastic te maken.
op
5 ( 5 / 5 )
werkt fijn ik vergeet mijn medicijnen niet meer.
op
5 ( 5 / 5 )
Een fantastisch apparaatje! Ik heb best getwijfeld omdat hij niet goedkoop is, maar hij is iedere euro waard! Mijn man heeft redelijk zware medicijnen, maar is ook erg vergeetachtig. Als hij ze vergeet krijgt hij erge hoofdpijn enzo. Nu vergeet hij ze nooit meer.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:



Kunnen we u van dienst zijn?

klantenservice
Bel direct  

085 3037240


We beantwoorden uw vragen, denken graag met u mee over de beste oplossing en maken het u makkelijk door direct uw bestelling telefonisch te regelen.Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ...