BBrain Family G2 slimme kalenderklok

BBrain Family G2 slimme kalenderklok kopen - Comfortland.nl

BBrain Family G2 slimme kalenderklok

Merk: Able2     Artikelnummer: BB1000     0 beoordeling(en).  0 beoordeling(en).


2 weken BBrain Family G2 slimme kalenderklok
Bekijk de productvideo

Slimme kalenderklok special ontwikkeld voor senioren - vergeet nooit meer een afspraak
Familie, vrienden en verzorgers kunnen beeldbellen en afspraken, berichten en foto's plaatsen
Mogelijkheid tot omzetten naar dementieklok met andere instellingen voor minder prikkels

€199,00 Excl. BTW: €182,57

Gratis verzending boven € 75,-

Aantal: Klik & Bestel
Meer dan 10 jaar online Gratis verzending boven € 75,- 45 dagen bedenktijd Snelle verzending Deskundige klantenservice

BBrain Family G2 slimme kalenderklok


Over dit product zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag


Note: HTML-code wordt niet vertaald!

BBrain G2 Family kalenderklok | blijf in contact met uw naasten


De BBrain Family G2 is een klok welke speciaal is gemaakt voor senioren en hun naasten.
Naarmate we ouder worden, vergeten we steeds vaker kleine dingen zoals afspraken met de dokter of met (klein)kinderen. Met de deze nieuwe BBrain klok kunnen kinderen, kleinkinderen en verzorgers overal ter wereld berichten, foto's en agendapunten naar de klok sturen.
Bovendien kunt u beeldbellen via het beeldscherm van de klok en hierdoor contact onderhouden met naasten en dierbaren.  

Vergeet nooit meer een afspraak met de BBrain Family klok G2
Vaak wordt er nog gebruik gemaakt van een papieren kalender of losse briefjes waarop alle afspraken en medicijnherinneringen worden genoteerd. Deze nieuwe klok maakt de papieren kalender en losse briefjes overbodig. Familie, vrienden, mantelzorgers en de klokgebruiker zelf kunnen eenvoudig via een app op hun mobiele telefoon (ook mogelijk via de computer) een afspraak of herinnering sturen naar de slimme klok. Zo ziet de gebruiker precies welke afspraken er die dag in de agenda staan. Een agendapunt verdwijnt automatisch 1 uur na aanvang, zodat het agendaoverzicht altijd actueel is.

Uitspreken meldingen
De BBrain Family G2 spreekt agendapunten en berichten uit. Agendapunten worden bij aanvang uitgesproken en berichten bij binnenkomst. Heeft de gebruiker de melding gemist? Dan is het mogelijk om op het agendapunt of bericht te klikken zodat dit nogmaals wordt uitgesproken. Door op de klokweergave te klikken wordt de dag, datum en tijd duidelijk uitgesproken. De snelheid van het uitspreken en het spraakvolume kunnen aangepast worden op basis van de voorkeuren van de gebruiker. Tevens is de klok voorzien van een mute (stille) functie waarbij de meldingen niet worden uitgesproken, handig voor s ‘avonds.

Zowel analoog als digitale tijdsweergave
De tijd kan zowel analoog, digitaal als gecombineerd worden weergegeven. Door het grote 10 inch display wordt alles duidelijk en helder weergegeven. Zo is de tekst goed af te lezen van het scherm.

Abonnement
Voor het gebruik van alle functionaliteiten heeft u een abonnement nodig. De eerste maand kost nu slechts €1,-. Na de eerste maand betaalt u € 6,95 p.m. (abonnement is maandelijks opzegbaar). Tijdens de abonnementsperiode worden er periodiek updates verstuurd naar de slimme klok waardoor u altijd de beschikking heeft over de laatste nieuwe functionaliteiten.

Verbonden via Wifi
Voor het gebruik van het abonnement is een WIFI verbinding noodzakelijk, de klok moet eenmalig verbonden worden met Wifi. Dit is eenvoudig in te stellen via de klok zelf.

Bijgeleverde App voor naasten
Via de gratis App (voor Apple als Android) kunnen naasten vanaf afstand berichten en foto's sturen. Tevens hebben naasten inzicht in de actuele agenda van de gebruiker(s). Er kunnen meerdere klokken aan de app gekoppeld worden. Agenda punten kunnen eenvoudig worden aangemaakt of aangepast. Voor repeterende herinneringen zoals bijvoorbeeld medicijnen kan er een terugkerende afspraak worden aangemaakt. U kunt een onbeperkt aantal verwanten toevoegen via de app.

Ook geschikt voor mensen die lijden aan beginnende dementie
Speciaal voor gebruikers met beginnende dementie kunnen de functies (berichten, foto's of agenda) individueel of allemaal uitgeschakeld worden. Zo kan de klok aangepast worden als de gebuiker op een later moment de functies van de klok zelf niet meer goed kan beheren. Bijvoorbeeld, door de berichten en foto's uit te schakelen ziet de gebruiker alleen nog maar de agenda en wordt de klok makkelijker in gebruik.

Met de BBrain klok krijgt de gebruiker meer grip op dag en week doordat de klok duidelijk dagdelen (ochtend, middag, avond, nacht) en weekdagen kan weergeven met bijbehorende agendapunten. Deze functies stelt u in op basis van uw persoonlijke voorkeuren. De digitale kalenderklok toont standaard de dag, datum, tijd en het desbetreffende dagdeel. Oriëntatie in tijd is erg belangrijk bij mensen met beginnende dementie.

Verkrijgbaar in 2 varianten
De BBrain Family is verkrijgbaar in 2 varianten. Naast de BBrain Family G2 slimme kalenderklok is er de BBrain Family D2, speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Het betreft een prikkelvrije, passieve variant. Het is altijd mogelijk om van variant te wisselen, door de instellingen aan te passen. 

Wordt deze BBrain Family G2 vergoed?
Deze Family G2 wordt helaas niet vergoed door de WMO of zorgverzekering, maar zal zeker een bijdrage leveren aan uw dagelijkse leven of het leven van uw ouders waardoor het zelf aanschaffen van deze klok zeker een optie kan zijn.

Specificaties:
·        Beeldscherm: 10” touchscreen (17 x 24 x 0,7 cm), gewicht 500 gr
·        Gratis bijbehorende App voor Android en Apple
·        Onbeperkt aantal naasten via de App toevoegen
·        Onbeperkt aantal klokken toevoegen om te beheren
·        Verpakkingsinhoud: oplaadkabel (2 m), adapter, standaard en Nederlandstalige handleiding.


 
Pluspunt 1 Slimme kalenderklok special ontwikkeld voor senioren - vergeet nooit meer een afspraak
Pluspunt 2 Familie, vrienden en verzorgers kunnen beeldbellen en afspraken, berichten en foto's plaatsen
Pluspunt 3 Mogelijkheid tot omzetten naar dementieklok met andere instellingen voor minder prikkels

Soort document Documentnaam Actie
BBrain-handleiding-2020.pdf BBrain-handleiding-2020.pdf Download Document
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Kunnen we u van dienst zijn?

klantenservice
Bel direct  

085 3037240


We beantwoorden uw vragen, denken graag met u mee over de beste oplossing en maken het u makkelijk door direct uw bestelling telefonisch te regelen.Stel een vraag

Over het merk Able2


Able2 is de totaal leverancier van Zorg & Revalidatie hulpmiddelen.

 

Iedereen gebruikt hulpmiddelen; een pen om mee te schrijven, een stok om mee te lopen, een opener om potjes mee te openen, een beugel voor meer grip bij het gaan staan, een vergrootglas om te lezen. Het zijn allemaal hulpmiddelen die het leven aangenamer en makkelijker maken.

 

De hulpmiddelen van Able2 zijn toegankelijk, hebben een goede kwaliteit en zijn acceptabel geprijsd.  Able2 levert uitsluitend via de vakhandel; medische speciaalzaken, thuiszorgwinkels, webwinkels, revalidatie en speciaalzaken, apotheken en zorginstellingen.

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ...