BBrain Family D2 dementieklok
BBrain Family D2 dementieklok kopen - Comfortland.nl

BBrain Family D2 dementieklok

Merk: Able2     Artikelnummer: BB1500      0 beoordeling(en).  0 beoordeling(en).


2 weken BBrain Family D2 dementieklok

Slimme kalenderklok ontwikkeld voor mensen met dementie en hun naasten
Deze klok is zodanig ontwikkeld om voor zo weinig mogelijk prikkels te zorgen bij de gebruiker
Familie, vrienden, verzorgers en verwanten kunnen via de app afspraken, berichten en foto's plaatsen

€199,00 Excl. BTW: €182,57

Gratis verzending boven € 75,-

Aantal: Klik & Bestel
Meer dan 10 jaar online Gratis verzending boven € 75,- 45 dagen bedenktijd Snelle verzending Deskundige klantenservice

BBrain Family D2 dementieklok


( M Hammen, 12-05-2019 ) Vraag:

Hoe wijzig je de WiFi code op bbrain Emily d2

( 13-05-2019 ) Antwoord:

Dit is te vinden in de handleiding onder punt 5.4. U kunt gaan naar het tabblad “overige instellingen". 

Stel een vraag


Note: HTML-code wordt niet vertaald!

BBrain D2 Family dementieklok | contact op afstand


De BBrain Family D2 Dementieklok is een klok welke speciaal is gemaakt voor mensen die aan dementie lijden en hun naasten.
Met deze nieuwe BBrain klok kunnen kinderen, kleinkinderen en verzorgers overal ter wereld berichten, foto's en agendapunten naar de klok sturen. De dementieklok is specifiek gericht op mensen die niet meer in staat zijn om interactie te hebben met de klok. Deze variant is zodanig ontwikkeld dat deze voor zo weinig mogelijk prikkels zorgt bij de gebruiker. De klok draagt bij aan een beter tijdsbesef, wat de gebruiker meer grip op zijn dag geeft. De ervaring heeft geleerd dat mensen met beginnende dementie baat hebben bij deze klok, omdat het hen meer houvast en zelfvertrouwen geeft.

Nooit meer een afspraak vergeten met de BBrain Family D2 Dementieklok
Vaak wordt er nog gebruikgemaakt van een papieren kalender of losse briefjes waarop alle afspraken en medicijnherinneringen worden genoteerd. Deze nieuwe klok maakt de papieren kalender en losse briefjes overbodig. Familie, vrienden, mantelzorgers en de gebruiker zelf kunnen eenvoudig via een app op hun mobiele telefoon (ook mogelijk via de computer) een afspraak of herinnering sturen naar de slimme klok. Zo ziet de gebruiker precies welke afspraken er die dag in de agenda staan. Een agendapunt verdwijnt automatisch 1 uur na aanvang, zodat het getoonde overzicht altijd actueel is.

Uitspreken meldingen
De BBrain slimme Dementieklok spreekt agendapunten en berichten uit. Agendapunten worden bij aanvang uitgesproken en berichten bij binnenkomst. Heeft de gebruiker de melding gemist? Dan is het mogelijk om op het agendapunt of bericht te klikken zodat dit nogmaals wordt uitgesproken. Door op de klokweergave te klikken wordt de dag, datum en tijd duidelijk uitgesproken. De snelheid van het uitspreken en het spraakvolume kan aangepast worden op basis van de voorkeuren van de gebruiker. Tevens is de klok voorzien van een mute functie waarbij de meldingen niet worden uitgesproken, handig voor s'avonds.

Zowel analoog als digitale tijdsweergave
De tijd kan zowel analoog, digitaal als gecombineerd worden weergegeven. Door het grote 10 inch display wordt alles duidelijk en helder weergegeven. Zo is de tekst goed af te lezen van het scherm.

Abonnement
De eerste maand kost nu slechts €1,-. Na de eerste maand betaalt u € 6,95 p.m. (abonnement is maandelijks opzegbaar). Tijdens de abonnementsperiode worden er periodiek updates verstuurd naar de slimme klok waardoor u altijd de beschikking heeft over de laatste nieuwe functionaliteiten.

Verbonden via Wifi
Voor het gebruik van het abonnement is een WIFI verbinding noodzakelijk, de klok moet eenmalig verbonden worden met Wifi. Dit is eenvoudig in te stellen via de klok zelf. 

Bijgeleverde App voor naasten
Via de app (zowel voor Apple als Android) kunnen naasten vanaf afstand berichten en foto's sturen. Tevens hebben naasten inzicht in de actuele agenda van de gebruiker. Agenda punten kunnen eenvoudig worden aangemaakt of aangepast. Voor repeterende herinneringen zoals bijvoorbeeld medicijnen kan er een terugkerende afspraak worden aangemaakt. U kunt een onbeperkt aantal verwanten toevoegen via de app.

Verkrijgbaar in 2 varianten
De BBrain Family is verkrijgbaar in 2 varianten. De BBrain Family G2 slimme kalenderklok en de BBrain Family D2 dementieklok, een prikkelvrije variant. Het is altijd mogelijk om van variant te wisselen, door de instellingen aan te passen. 

Wordt deze BBrain Family G2 vergoed?
Deze Family G2 wordt helaas niet vergoed door de WMO of zorgverzekering, maar zal zeker een bijdrage leveren aan uw dagelijkse leven of het leven van uw ouders waardoor het zelf aanschaffen van deze klok zeker een optie kan zijn.

Specificaties:
·        Beeldscherm: 10” touchscreen (25,40 cm)
·        Gratis bijbehorende App voor Android en Apple
·        Onbeperkt aantal naasten via de App toevoegen
·        Onbeperkt aantal klokken toevoegen om te beheren

Verpakkingsinhoud: oplaadkabel (2 m), adapter, standaard en Nederlandstalige handleiding.

Meer info op: https://bbrain.eu/


 
Pluspunt 1 Slimme kalenderklok ontwikkeld voor mensen met dementie en hun naasten
Pluspunt 2 Deze klok is zodanig ontwikkeld om voor zo weinig mogelijk prikkels te zorgen bij de gebruiker
Pluspunt 3 Familie, vrienden, verzorgers en verwanten kunnen via de app afspraken, berichten en foto's plaatsen
Soort document Documentnaam Actie
BBrain-handleiding-2020.pdf BBrain-handleiding-2020.pdf Download Document
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Kunnen we u van dienst zijn?

klantenservice
Bel direct  

085 3037240


We beantwoorden uw vragen, denken graag met u mee over de beste oplossing en maken het u makkelijk door direct uw bestelling telefonisch te regelen.Stel een vraag

Over het merk Able2


Able2 is de totaal leverancier van Zorg & Revalidatie hulpmiddelen.

 

Iedereen gebruikt hulpmiddelen; een pen om mee te schrijven, een stok om mee te lopen, een opener om potjes mee te openen, een beugel voor meer grip bij het gaan staan, een vergrootglas om te lezen. Het zijn allemaal hulpmiddelen die het leven aangenamer en makkelijker maken.

 

De hulpmiddelen van Able2 zijn toegankelijk, hebben een goede kwaliteit en zijn acceptabel geprijsd.  Able2 levert uitsluitend via de vakhandel; medische speciaalzaken, thuiszorgwinkels, webwinkels, revalidatie en speciaalzaken, apotheken en zorginstellingen.

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ...